London calling!

Mă gândesc de ceva vreme la blogul acesta. L-am și început la un moment dat, apoi l-am abandonat. Poate că nu venise vremea lui. Eram nou venită în Londra, mă uitam la ea cu ochi de turistă, nu puteam să mă duc nici la mall fără google maps, cum aș fi putut să dau sfaturi altora?

Dar acum este altceva. Încă mă uit la Londra cu ochi de turistă, ce-i drept, și cumva m-aș fi așteptat să se estompeze sentimentul de noutate dupa zece luni de locuit aici.

Din fericire, simt Londra la fel de „nouă” ca în ziua de 20 decembrie 2011 când am pășit prima dată pe trotuarele ei. Singura diferență este comfortul pe care mi-l dă informația și rutina: știu să călătoresc cu mijloacele de transport în comun, știu scurtături, știu care sunt zonele bune și mai puțin bune, știu unde se adună artiștii și unde se adună oamenii care se îmbracă frumos, beau cu măsură și folosesc toate tacâmurile când mănâncă (ca să nu le zic snobi, că nu e frumos), știu care sunt zonele liniștite și magazinele și restaurantele ieftine.

Am deja cartiere si parcuri preferate și o fată care mă tunde, deci mă simt ca acasă. Cu mențiunea că atunci când ești acasă la Londra, poți face ceva nou în fiecare weekend, chiar fără să cheltui mulți bani așa dacă spui că te plictisești la Londra, ești un mare cârcotaș! Bu-hu! 🙂

P.S. Despre ce ați vrea să fie primul articol? Eu mă gandeam să fac o scurtă (și clară) prezentare a transportului în comun. Alte idei?

 

4 gânduri despre &8222;London calling!&8221;

    • Cred că si my fav spot o sa fie o serie lungaaaaa, ca am mai multe, in functie de vreme, dispozitie etc. 🙂 Am facut deja o lista, urmeaza sa dezvolt. Tine aproape! Iti multumesc pentru vizita. Te mai astept 🙂

      Apreciază

Lasă un comentariu